Căutare Live

Kim Clijsters a fost eliminată în primul tur la Monterrey

Jucătoarea belgiană de Kim Clijsters, fost număr 1 mondial, a fost eliminată, marţi, de britanica Johanna Konta 6-3, 7-5 dès le 1er tour du tournoi de Monterrey.

Clijsters a fost învinsă de Johanna Konta, cap de serie numărul 2 şi locul 16 mondial, scor 6-3, 7-5, după o oră şi 25 de minute.

Acesta a fost al doilea meci al belgiencei de 36 de ani de la revenirea sa după şapte ani de absenţă. În februarie, ea a pierdut în primul tur la Dubai, în faţa spaniolei Garbine Muguruza.

După ce a câştigat un grand slam, la US Open, în 2005, Clijsters s-a retras prima dată în 2007, pentru a-şi întemeia o familie. Ea a revenit pe teren, în 2009, şi a mai câştigat trei grand slam-uri, de două ori la US Open şi o dată Australian Open, înainte de a se retrage din nou, în 2012.

În cariera ei, belgianca a câştigat 41 de turnee şi a fost 20 de săptămâni numărul 1 mondial. Ea are trei copii, o fată, Jada, născută în 2008, şi doi băieţi Jack, născut în 2013 şi Blake, în 2016.

În calitate de fost număr 1 mondial, Kim Clijsters poate beneficia într-un sezon de un număr nelimitat de wild card-uri. Ca să fie înregistrată în clasament, ea trebuie să joace trei turnee şi să câştige cel puţin zece puncte WTA.

Sursa : news.ro

Bayern Munchen s-a calificat în semifinalele Cupei Germaniei. În penultimul act a ajuns şi echipa de liga a patra FC Saa... Primul sezon al Ligii Africane de Baschet, amânat din cauza coronavirusului...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri