Antena Căutare

Kim Clijsters si Vera Zvonareva in finala la US Open!

Kim Clijsters s-a calificat pentru a doua oara consecutiv in finala turneului de Grand Slam de la US Open, unde o va intalni pe Vera Zvonareva (Rusia).

Dupa ce anul trecut, Kim Clijsters s-a impus la US Open, fiind cel de-al treilea turneu la care participa de la revenirea in circuitul profesionist, belgianca este aproape sa-si pastreze trofeul.

Favorita numarul doi a invins-o in semifinale pe Venus Williams (SUA), cap de serie numarul trei, cu 4-6, 7-6 (2), 6-4 si va juca in ultimul act al competitiei cu Vera Zvonareva (Rusia, 7) care a trecut de Caroline Wozniacki (Danemarca), principala favorita.

"Bineinteles, sa ajung in finala inseamna foarte mult pentru mine, imi da sansa sa-mi apar trofeul castigat anul trecut. Este o oportunitate foarte buna", a declarat Kim Clijsters la finalul meciului.

In primul set, Venus a reusit sa faca un break la scorul de 3-3 care a fost decisiv pentru stabilirea celei care avea sa preia conducerea. Insa Kim Clijsters, care a invins-o si anul trecut pe cea mai mare dintre surorile Williams in optimile de finala, a revenit spectaculos si a intors partida in favoarea sa.

Citeste mai multe stiri de la US Open pe gsp.ro

Daniel Niculae, cel mai bun jucator al lui Monaco in august... VIDEO! Cassio decisiv » Rapid - CFR Cluj 2-0...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x