Antena Căutare

Kimi Raikkonen revine in Formula 1. Finlandezul a semnat cu Renault

Renault a confirmat revenirea lui Kimi Raikkonen in Formula 1 incepand cu anul viitor, anuntand ca a ajuns la o intelegere cu pilotul finlandez.


In varsta de 32 de ani, Raikkonen a lasat Formula 1 pentru Campionatul Mondial de Raliuri, unde a petrecut ultimele doua sezoane, in timp ce a concurat si intr-o cursa Nascar Truck.

Finlandezul a castigat titlul in Formula 1 cu Ferrari, in 2007, si are un total de 18 victorii de la debutul sau in Marele Circ din 2001.

Renault a apelat la serviciile lui dupa ce Robert Kubica a confirmat saptamana trecuta ca nu este pregatit sa inceapa sezonul 2012 din cauza accidentului dramatic in care a fost implicat in februarie.

Raikkonen a semnat un contract pe doi ani cu Renault. "Sunt incantat sa revin in Formula 1 dupa o pauza de doi ani si sunt recunoscator celor de la Lotus Renault GP ca mi-au oferit aceasta sansa", a spus Raikkonen.

Giovanni Trapattoni si-a prelungit contractul cu nationala Irlandei pana in 2014... Dan Petrescu si-a prelungit contractul cu Kuban Krasnodar pana in 2015...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x