Antena Căutare

Kira și Ianis Hagi, primele reacții dupa ce tatăl lor, Georghe Hagi, a câștigat campionatul cu Farul Constanța. Ce au transmis

Gică Hagi este în culmea fericirii după ce Farul Constanța, echipa antrenată de el, este campioana SuperLigii, ediția 2022-2023! Ce mesaje emoționante au postat în mediul online Chira și Ianis Hagi.

colaj foto Gheorghe Hagi, Farul Constanța, Ianis și Kira Hagi Galerie
Gică Hagi este în culmea fericirii după ce Farul Constanța, echipa antrenată de el, este campioana SuperLigii, ediția 2022-2023! Ce mesaje emoționante au postat în mediul online Chira și Ianis Hagi. | Hepta/Antena1

Este mare bucurie în familia lui Gică Hagi. Farul Constanța, echioa antrenată de el, a câștigat campionatul după meciul de duminică seara cu FCSB. Primele reacții ale copiiilor săi nu au întârziat să apară la scurt timp după ce s-a dat verdictul. Ce au postat Kira și Ianis Hagi în mediul online la scurt timp după victorie.

Gheorghe Hagi, apariție surprinzătoare pe scena iUmor. A făcut un roast acid în cadrul ediției speciale Super Goool

Kira și Ianis Hagi, mesaje emoționante în mediul online după ce Farul Constanța a devenit campioana României

Farul Constanța a învins-o pe FCSB cu 3-2 și a devenit campioana României. Meciul a fost urmărit cu sufletul la gură de zeci de mii de suporteri, dar și de cei doi copiii ai antrenorului Gică Hagi. Chira Hagi a urmărit cu sufletul la gură meicul și l-a felicitat pe tatăl său la scurt timp după ce meciul s-a încheiat.

Fiica lui Gheorghe Hagi a postat în mediul online un scurt video cu momentul în care pe trofeu este trecut numele echipei câștigătoare.

„Campionii nasc campioni”, a scris Chira Hagi în dreptul imaginilor, mândră fiind de tatăl ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ianis Hagi, de cealaltă parte, a avut parte de o victorie la echipa de fotbal Rangers, acolo unde Ianis a dat primul lui gol după accidentare. Cu toate că s-a bucurat nespus pentru că echipa sa a învins-o pe Hibernian cu scorul de 3 la 1, tânărul nu a uitat să-l felicite pe tatăl său.

Ianis Hagi a postat o imagine cu echipa de fotbal Faru Constanța și tatăl său în mediul online și a scris cât de mândru este de reușita lui.

Gică Hagi a dansat în vestiar după ce Farul Constanța a devenit campioană

Imagini cu Gică Hagi dansând în vestiar după ce Farul Constanța a devenit campioana României sunt virale pe internet. Antrenorul a fost văzut într-o ipostază rară, el fiind filmat în timp ce cânta la microfon alături de tatăl Simonei Halep, Stere Halep. Antrenorul a dansat de mama focului pe melodia „You’ll Never Walk Alone”, celebrul imn folosit de cei de la Liverpool, însă a vrut să transmită și câteva cuvinte.

„Pot? Trebuie să ne pregătim de Champions League acum. Vrem nu vrem, suntem obligați, așa că. Băgăm presiune. Din seara asta începem să băgăm presiune. O să vedem ce facem, ce aducem. O să facem o echipă mare, care trebuie să se bată acolo. E greu, dar inventăm resurse. Trebuie să inventăm resurse ca să o facem. Avem obligație, de mâine trebuie să lucrăm bine! Seară plăcută, numai bine! Noi nu ne pregătim de Champions, suntem acolo, așa că…”, a declarat Gică Hagi, la microfonul căștilor pe care le avea DJ-ul, potrivit Pro Sport.

Ce mesaj i-a transmis Gică Hagi soției sale după ce Farul Constanța a devenit campioană

În discursul de după finalul de meci, Gică Hagi nu a uitat-o nici pe soția lui care este o prezență discretă, dar care îl susține la fiecare pas. De asemenea, Regele, i-a amintit și pe cei doi copii ai săi.

„Dedic titlul jucătorilor. Ei sunt ... Eu am muncit cu ei, ai au muncit cu mine. Și Constanței. Galeriei și, bineînțeles soției, că mă suportă și celor doi copii. Ianis a dat gol azi, primul gol ...

Ce mesaj îi dau ei (n.r. Marilenei)? Păi, ea mi l-a dat mie că m-a lăsat să cheltui toți banii. M-a lăsat și nu a zis niciodată nimic. E cu mine, e lângă mine, e esențial să te sprijine. Când acasă lucrurile nu stau bine este clar că nu poți ajunge la teren în condiții bune. M-a lăsat să cheltui bani mulți”, a spus, printre altele, Hagi, la Digi Sport.

Mai multe noutăți din sport poți citi și pe AS.ro

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x