Antena Căutare

Kombouare pleaca de la PSG. Vezi cine ii va lua locul!

Fostul jucator din anii 90 a anuntat ca meciul cu Auxerre de duminica va fi ultima sa partida pe banca parizienilor.

Infrangerile de la Marseille si Salzburg nu au ramas fara urmari la Paris Saint Germain. Leonardo si Nasser al-Khelaifi au decis se pare sa se desparta de cel care avea zilele numarate pe banca tehnica inca de la debutul sezonului: Antoine Kombouare.

Pentru a nu parea o decizie a conducerii, fostul fundas din anii 90 si-a anuntat demisia inaintea meciului cu Auxerre, exprimandu-si speranta ca jucatorii vor avea forta psihica sa redreseze corabia. Greu de crezut, mai ales ca Ligue 1 are exemplul Bordeaux 2010. La sfarsitul turului erau lideri detasati, Blanc a fost anuntat drept urmatorul selectioner al Frantei dupa Mondialul din 2010 (urmand sa-l inlocuiasca pe Domenech) iar cei de pe Chaban Delmas nu au prins nici macar o pozitie de Europa League.

Succesorul lui Kombouare nu este titratul Ancelotti si nici nea Mircea de la Donetsk (asa cum se specula), ci Claude Makelele. Inchizatorul ce a evoluat la OM, Celta Vigo, Real si PSG va negocia dur termenii contractului, insa se asteapta gasirea unui acord in zilele urmatoare.

Montpellier zdrobeste pe Lorient si ramane lider. Vezi rezultatele din Franta!... Liviu Ciobotariu: "Am jucat slab. Ne cerem scuze suporterilor"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x