Antena Căutare

Kubica va primi o picatura din sangele Papei Ioan Paul al II-lea

Pilotul polonez al echipei Lotus-Renault, Robert Kubica, victima unui accident grav petrecut saptamana trecuta, va primi o picatura din sangele fostului Suveran Pontif, Papa Ioan Paul al II-lea, pentru a-l ajuta sa se vindece.

Anuntul a fost facut astazi de cardinalul Stanislaw Dziwisz, arhiepiscop al Cracoviei. Aceasta a declarat pentru postul privat de televiziune TVN24 ca pilotul polonez, care este internat la spitalul Santa Corona din Pietra ligure, va primi sambata o racla care va contine o picatura de sange si o bucata de tesatura dintr-un vesmant ce i-a apartinut Papei Ioan Paul al II-lea.

"Papa Ioan Paul al II-lea practica chiar el acest sport, iubea sportivii si tineretul", a declarat Dziwisz, fost secretar si prieten apropiat al fostului Suveran Pontif.

Un flacon cu sangele fostului Suveran Pontif va deveni o relicva religioasa ce va fi instalata intr-o biserica poloneza dupa beatificarea acestuia, la 1 mai 2011.

Cardinalul Stanislaw Dziwisz a primit flaconul cu sangele Papei Ioan Paul al II-lea atunci cand acesta a fost supus unei serii de teste medicale, cand se afla pe moarte. Flaconul, pastrat de cardinal, va deveni in scurt timp cea mai importanta relicva religioasa a Papei.

Sursa: Jurnalul National

Real Madrid pregateste o oferta de 60 de milioane de euro pentru Fabregas... Dupa ce Ford a dat in judecata Ferrari, scuderia a schimbat numele monopostului in F150th Italia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x