Antena Căutare

La un pas de podium la gimnastica

Echipa feminina de gimnastica s-a clasat pe locul patru in finala de la Campionatele Mondiale care se desfasoara la Tokyo.

Fara Sandra Izbasa si Larisa Iordache accidentate, cu Diana Chelaru revenita de-abia de cateva saptamani, romancele nu au reusit sa isi imbunatateasca clasarea de anul trecut si au incheiat pentru a doua oara consecutiv la un pas de podiumul mondial.

Gimnastele antrenate de Octavian Belu s-au aflat in cursa pentru primele trei locuri, diferenta fata de locul trei fiind facuta de evolutiile pe care romancele le-au avut la paralele unde au obtinut cele mai mici note. Desi la celelalte trei aparate, sol, barna si sarituri, sportivele din Romania s-au ridicat la nivelul asteptarilor si au obtinut note mari, handicapul de la paralele nu a putut fi recuperat, iar gimnastele noastre au fost intrecute de reprezentantele Chinei cu doar 0.408 puncte.

CLASAMENT FINAL

SUA 179.411
Rusia 175.329
China 172.820
ROMANIA 172.412

Maine, de la ora 12:00, intra in concurs echipa masculina de gimnastica. Fara Marian Dragulescu, retras in ultimul moment din cauza unei accidentari, baietii antrenati de Ioan Suciu spera la o evolutie cat mai buna si o clasare cat mai sus in ierarhia mondiala. Joi, Ana Porgras si Raluca Haidu vor evolua in finala de la individual compus, in timp ce vineri Flavius Koczi va participa in ultimul act, la masculin. Sambata si duminica, gimnastii si gimnastele din Romania vor concura in finalele pe aparate.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Echipa feminina de tenis de masa lupta pentru aurul european... Nesu, Contra, Chivu si Radoi fac parte din lotul deplasat la Tirana. Asa spun albanezii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x