Căutare Live

Ladislau Boloni risca inchisoarea

Tehnicianul Ladislau Boloni risca inchisoarea pentru incalcarea procedurii antidoping dupa ce impiedicat un reprezentat al comisiei impotriva dopajului sa controleze mai multi jucatori de la Standard Liege, informeaza site-ul rtlinfo.be.

"Jucatorii Carcela, Felipe si Cyriac urmau sa fie testati antidoping. Insa cand Geert Bocqué a intrat in vestiar, in conformitate cu procedura, un Boloni furios l-a scos afara"


"Gesticuland puternic si urland, el mi-a dat de inteles ca trebuie sa plec din vestiar. M-a prins de brat, m-a impins in directia usii si mi-a spus: «Daca nu iesi, te lovesc»"sursa:Mediafax
Adrian Mutu, inclus in lotul largit pentru preliminariile EURO 2012... Ciclistul olandez Thomas Dekker, suspendat un an, dupa ce a fost gasit dopat cu EPO...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri