Antena Căutare

Laurent Blanc: "Am progresat mult"

Franta a castigat vineri seara cu 2-1 in deplasarea din Albania si si-a consolidat prima pozitie in cadrul grupei D a preliminariilor pentru Campionatul European de Fotbal ce va avea loc in 2012.

Dupa meci, Laurent Blanc s-a declarat multumit de rezultat si chiar de maniera de joc in care el a fost obtinut „Trebuia sa castigam! Un meci in minus, o victorie in plus. La 2-0 stiam ca nu avem asigurate cele 3 puncte. La 2-1 am avut ceva probleme, desi vorbisem la pauza ca in primele 10 minute din repriza secunda sa ne conservam avantajul. Albania a marcat si golul i-a readus in meci. Au inceput din nou sa creada, insa noi ne-am facut jocul nostru obisnuit. Chiar daca am avut o aparare improvizata, cred ca am progresat mult fata de debutul preliminariilor" a declarat selectionerul.

Fostul antrenor de pe Chaban Delmas nu a dorit sa comenteze victoriile Bosniei si Romaniei, si a pastrat suspansul in ceea ce priveste titularizarea lui Rami pe National Arena.

foto: parolesdefoot.com

VIDEO! Revenirea Spaniei in amicalul cu Chile, umbrita de o incaierare de final... Liga 2: Dinamo II, umilita la Constanta. Poli, inca o victorie chinuita. Vezi rezultatele din etapa 3!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x