Antena Căutare

Laurentiu Reghecampf foloseste rezervele in meciul cu lituanienii! Ekranas - Steaua va fi transmis de Antena 1, joi, de la ora 19:45. Disputa va fi liveVIDEO-TEXT pe a1.ro!

Laurentiu Reghecampf va odihni mai multi titulari in prima mansa cu campioana Lituaniei pentru a avea un "11" perfect si proaspat la derby-ul din Moldova, cu FC Vaslui. Meciul Ekranas - Steaua va fi transmis in exclusivitate, joi, de la ora 19:45, de catre Antena 1, iar pe internet va putea fi urmarit liveVIDEO-Text pe A1.ro, inclusiv pe iphone si ipad.

"Ce mi-a zis sigur e ca Rusescu, Rocha si Pintilii nu vor juca", a dezvaluit Gigi Becali, conform gsp.ro. Un alt nume greu care nu va intra joi va fi cel al lui Tanase, suspendat inca doua jocuri in Europa. Pe Dodel il va inlocui Chipciu, pe banda stinga, in timp ce in dreapta va fi titularizat Adi Popa. In atac, tandemul Rocha-Rusescu va fi inlocuit de cel format din Nikolici si Mihai Costea.

Tehnicianul stelist va folosi doua formule de echipa aproape complet diferite la confruntarile cu Ekranas si la derby-ul cu FC Vaslui.

Echipa probabila cu Ekranas: Stanca - Georgievski, Martinovici, Gardos (Chiriches), Pirvulescu - T. Balan (Bourceanu), Filip - Ad. Popa, M. Costea, Chipciu - Nikolici

Echipa probabila cu FC Vaslui: Stanca - Georgievski, Szukala (Martinovici), Chiriches, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Chipciu, Rusescu, Tanase - Rocha


Meciul Ekranas - Steaua se va disputa pe un teren cu iarba sintetica si va fi transmis in exclusivitate, joi, de la ora 19:45, de catre Antena 1, iar pe internet va putea fi urmarit liveVIDEO-Text pe A1.ro se va disputa la Vilnius, . Returul va fi programat o saptamana mai tarziu, pe 30 august, ora nefiind inca stabilita tocmai pentru ca Steaua n-a cedat deocamdata drepturile TV pentru aceasta intalnirea.

Pentru a vizualiza meciul Ekranas -Steaua (joi, ora 19:45) liveVIDEO online in conditii optime, suporterii din afara Romaniei trebuie sa se aboneze la serviciul fastdownload al www.a1.ro (click aici)

Pandurii Targu Jiu - Otelul Galati, scor 3-2, in Liga I... Horia Tecau a obtinut cel mai bun loc in clasamentul ATP de la Tiriac incoace...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x