Antena Căutare

Lavezzi la Inter pentru a-l inlocui pe Eto’o, Giuseppe Rossi la Napoli

Tentat de rusii de la Anzhi Makachkala cu un salariu de 20 de milioane de euro pe sezon, Samuel Eto’o ar putea parasi Interul, locul sau in atacul ner-azzuro putand fi luat de argentinianul Ezequiel Lavezzi.

Samuel Eto'o nu a ascuns niciodata faptul ca ar dori sa plece de la Inter, mai ales dupa ce Jose Mourinho nu a mai fost pe banca tehnica a celor din Milano. Camerunezul ar fi putut fi folosit ca moneda de schimb in cazul unui transfer al lui Tevez pe Giuseppe Meazza dar cele doua cluburi nu s-au inteles.

In ultima saptamana rusii de la Anzhi Makachkala i-au facut o oferta greu de refuzat lui Eto'o: un salariu de 20 de milioane de euro pe sezon. Africanul ar fi tentat sa accepte provocarea, mai ales ca la varsta lui performanta sportiva a trecut in plan secund.

In cazul in care Eto'o va pleca, cei din conducerea lui Inter s-au si gandit la un inlocuitor pentru acesta: Ezequiel Lavezzi, cel pe care napolitanii il considera urmasul lui Maradona.

Daca argentinianul va pleca, pe San Paolo ar putea ajunge Giuseppe Rossi, atacantul italian ce in prezent evolueaza la Villareal.

foto: habs.theoffside.com

Vezi programul meciurilor amicale! Italia vs Spania si Germania vs Brazilia, derby-urile serii!... Un fotbalist mexican a facut pe el in timpul amicalului cu SUA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x