Lavezzi la Inter pentru a-l inlocui pe Eto’o, Giuseppe Rossi la Napoli

Tentat de rusii de la Anzhi Makachkala cu un salariu de 20 de milioane de euro pe sezon, Samuel Eto’o ar putea parasi Interul, locul sau in atacul ner-azzuro putand fi luat de argentinianul Ezequiel Lavezzi.

Samuel Eto'o nu a ascuns niciodata faptul ca ar dori sa plece de la Inter, mai ales dupa ce Jose Mourinho nu a mai fost pe banca tehnica a celor din Milano. Camerunezul ar fi putut fi folosit ca moneda de schimb in cazul unui transfer al lui Tevez pe Giuseppe Meazza dar cele doua cluburi nu s-au inteles.

In ultima saptamana rusii de la Anzhi Makachkala i-au facut o oferta greu de refuzat lui Eto'o: un salariu de 20 de milioane de euro pe sezon. Africanul ar fi tentat sa accepte provocarea, mai ales ca la varsta lui performanta sportiva a trecut in plan secund.

In cazul in care Eto'o va pleca, cei din conducerea lui Inter s-au si gandit la un inlocuitor pentru acesta: Ezequiel Lavezzi, cel pe care napolitanii il considera urmasul lui Maradona.

Daca argentinianul va pleca, pe San Paolo ar putea ajunge Giuseppe Rossi, atacantul italian ce in prezent evolueaza la Villareal.

foto: habs.theoffside.com

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri