Antena Căutare

Lazio - Inter 0-2/ Vezi imagini cu fanii laziali bucurandu-se la golurile Interului

Victoria lui Inter Milano pe Stadio “Olimpico” in fata formatiei Lazio Roma, scor 2-0, a stranit un adevarat scandal in Italia. Oficialii clubului AS Roma critica dur evoluatia echipei gazda care i-a oferit meciul pe tava formatiei antrenate de Jose Mournho. "Nu mi-am imaginat ca o sa vad vreodata asa ceva. Cred ca Inter si antrenorul ei s-au simtit jenati. Nu doar Lazio a pierdut, dar si sportul, si fotbalul nostru", s-a plans oficialul giallorosso, Gian Paolo Montali.

"Partida Lazio - Inter a fost o rusine pentru istoria fotbalului italian. Daca nu se vor lua masuri, pe viitor s-ar putea ajunge la precedente nedorite. Am putea face un protest oficial la federatie, dar miercuri avem alt meci"


Inca de la inceputul saptamanii, sustinatorii formatiei la care activeaza Radu Stefan au precizat pe diverse forumuri ca favoritii se vor da la o parte tocmai pentru ca Roma sa nu cucereasca un nou titlu de campioana a Italiei.

Cand se anuntau numele jucatorilor lui Inter, fanii biancocelestilor ii ovationau, iar apoi au afisat mesaje ironice de stupefactie "Oh noo", dupa fiecare gol al echipei lui Mourinho. S-au remarcat si alte doua bannere, "daca o sa castigati va terminam", "scudetto game over" si "Mourinho singurul adevarat intr-un fotbal prefacut".

"Ceea ce se discuta pe marginea acestui meci este doar o problema intre Lazio si Roma. Nu ne priveste pe noi. Nu mi-e deloc rusine pentru cum am castigat aceasta partida. Nu vreau sa comentez declaratiile doamnei Rosella. Campionatul inca nu s-a castigat, mai sunt meciuri"
, a afirmat Massimo Moratti, presedintele lui Inter Milano.

Cu doua etape inainte de finalul sezonului, Inter are un avantaj de doua puncte in fata celor de la AS Roma.


sursa foto: corrieredellosport.it

Mark Wotte, demis de la Universitatea Craiova... Ion Catalin Busi arbitreaza Steaua - Astra, in direct, la Antena 1, miercuri, de la ora 20:30...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x