Live acumSerial: Grand Hotel (SUA 2019)
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Tragedie după 50 de ani!!! Le-au dat cu MANITA în cap! Olanda a umilit Spania, scor 5-1

"Portocala mecanică" a umilit "Furia Roja" în reeditarea finalei Mondialului din 2010. Spaniolii au condus cu 1-0, dar băieţii lui Van Gaal au întors partida ca nişte adevăraţi campioni

"Portocala mecanică" a umilit "Furia Roja" în reeditarea finalei Mondialului din 2010. Spaniolii au condus cu 1-0, dar băieţii lui Van Gaal au întors partida ca nişte adevăraţi campioni.

Xabi Alonso a deschis scorul în minutul 27, din penalty, pentru iberici, dar rezultatul pauzei avea să fie 1-1, după o reuşită extraordinară a lui Robin van Persie! Lob cu capul şi Casillas rata şansa de a-l bate pe Zenga la numărul de minute fără gol primit la Mondiale.

Robben (53) - după un dribling pe care Pique nici acum nu l-a înţeles, De Vrij (65) - după un presupus fault, Van Persie (72) - după o uriaşă eroare a lui Casillas, Robben (80) - după un sprint incredibil pe lângă Ramos şi o întoarcere umilitoare lângă Casillas!!! Aşa a sunat, în goluri, cea de-a doua repriză. Au fost patru goluri ale olandezilor în 45 de minute.

Problema cea mai mare a Spaniei e că scorul putea fi mult mai mare, după ce Olanda a ratat alte trei ocazii uriaşe!

S-a terminat 5-1 pentru Olanda, iar Spania tremură serios pentru calificare. Dacă o va obţine, o va face de pe locul secund şi va întâlni, cel mai probabil, Brazilia în faza următoare. Ibericii nu au mai primit cinci goluri din 1963, 2-6 cu Scoţia!!!

P.S: România antrenată de Victor Piţurcă n-a reuşit niciodată să primească cinci goluri de la Olanda. Noi ne-am oprit la patru!

Recomandari