Antena Căutare

Legia-Steaua 2-2: Ros-albastrii s-au calificat pentru a saptea oara in grupele Ligii Campionilor

Nicusor Stanciu (7') si Federico Piovaccari (10') au semnat golurile echipei lui Laurentiu Reghecampf si au adus o noua prezenta pentru Steaua la masa bogatilor, in grupele Ligii Campionilor

Doua minute=20 milioane euro

Dupa 1-1 la Bucuresti, pe Arena Nationala, stelistii aveau nevoie de goluri pentru a se califica pe terenul celor de la Legia Varsovia. Si le-au dat! Mai intai Nicusor Stanciu a pivotat excelent pe langa un aparator al polonezilor si l-a invins pe Kuciak, fostul coleg de la Vaslui, cu un sut la coltul lung. Era doar minutul 7, iar Steaua anula pasul gresit facut pe propriul teren.

N-ai timp sa te bucuri, ca e nevoie sa te ridici din nou in picioare. Italianul Piovaccari il trimite "la seminte" pe Junior si trimite pe sub nefericitul Kuciak. E 2-0 si e doar minutul 9. Cristi Tanase poate arunca prosopul, dar rateaza de putin tinta in doua ocazii foarte bune.

Golul care a amanat sampania

N-am facut 3-0, dar au punctat ei pentru 2-1. Latovlevici pierde prim-planul in duelul cu Radovici, iar Tatarusanu este nevoit sa scoata balonul din plasa. Incurajati de un public fantastic, oare de unde au atata forta in glas?, jucatorii Legiei se arunca in ofensiva. Mai au nevoie de doua goluri pentru a se califica, noi trebuie sa fim atenti. Jumatatea reprizei ne prinde in defensiva, usor debusolati, dar finalul primului mitan e al nostru. Pacat de suflul pierdut al lui Filip la o faza in care eroul de la Medias a scapat singur cu portarul, dar n-a mai avut forta pentru finalizare, nici macar pentru o centrare.

Calmul reprizei secunde

Legia incepe in atac, dupa pauza, dar Reghe a trasat bine liniile. Polonezii se apropie doar cu cateva lovituri libere, dar defensiva functioneaza si fara Chiriches, ramas in tribune. Stanciu, autorul golului de 1-0, este primul sacrificat, locul sau fiind luat de Adrian Cristea. "Printul" simte mirosul grupelor si face exact ceea ce trebuie. Tine de minge, obtine faulturi importante si aduce calmul necesar atunci cand ros-albastrii se afla in posesie.

N-a punctat Filip, au egalat ei

Suntem in prelungiri. Tatu, intrat in locul lui Tanase, recupereaza bine, trimite la Filip, dar mijlocasul nu gaseste cea mai buna solutie in fata lui Kuciak. N-am risipit emotiile, asa ca trebuie sa ne descurcam si dupa golul lor din minutul trei al timpului suplimentar. Se face 2-2 dupa o nesincronizare in partea stanga, dar nu mai e timp de un episod 'Boro.

E gata. E remiza. E 2-2. E calificare! Steaua a revenit la masa bogatilor. Sa inceapa nebunia

VIDEO: Cei mai importanti jucatori ai Barcelonei fac senzatie intr-un clip de promovare... Barcelona a semnat un nou contract de sponsorizare. Va incasa 100 de milioane de euro in trei ani de la Qatar Airways...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x