Căutare Live

Lewis Hamilton isi cauta manager! "Colaborarea" cu tatal sau s-a incheiat

Dupa ce i-a fost alaturi trei ani in Formula 1, perioada in care a castigat un titlu mondial, Lewis Hamilton vrea sa incheie colaborarea cu tatal sau, Anthony, din statutul de manager.

"Consider ca m-am maturizat si am nevoie de o schimbare. Tatal meu a facut lucruri extraordinare, dar acum trebuie sa ma bazez pe propriile forte. Pana in acest moment nu am gasit un inlocuitor"


"Tata a fost alaturi de mine in postura de manager inca de la varsta de opt ani, iar intre noi nu prea a existat un raport tata-fiu. Asadar, acum vrea sa-mi gasesc un manager care sa se ocupe activitatile legate de cariera mea si un tata cu care sa merg sa beau o bere, sa joc bowling sau sa merg in vacanta. Vreau sa-l intreb cum ii merg afacerile si vreau sa-i povestesc cum imi fac treaba"

"Tata ma va ajuta sa-mi gasesc un nou manager, nu-i o mare graba. Voi ramane la McLaren si in urmatorii trei ani. Ma simt ca intr-o familie aici si voi avea timp sa aleg cea mai buna solutie."
Michael Jordan a platit 250 de milioane de dolari pentru echipa Charlotte Bobcats... Varga si Balan, imprumutati la Rapid...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri