Antena Căutare

Liga 1: Otelul Galati - Ceahlaul 0-0

Otelul Galati a terminat la egalitate cu Ceahlaul, scor 0-0, pe teren propriu, intr-un meci contand pentru etapa XX din Liga 1.

Primele 20 de minute au fost presarate cu ocazii mari la ambele porti, insa nici Didi, nici Badescu si nici Gafita nu au reusit sa le transforme in gol.


La reluare, Dorinel a mutat ofensiv, insa trupa lui Enache abia daca s-a clatinat. Paraschiv a fost cel mai aproape spre final sa marcheze, dar fundasul Druga a respins mingea din drumul spre gol.

In urma acestui rezultat, echipa pregatita de Dorinel Munteanu acumuleaza 32 de puncte si se afla pe locul cinci sase puncte de podium.

Echipe:

Otelul Galati: Grahovac - Rapa, Sirghi, Perendija, Salageanu - Neagu (Viglianti '61), Filip - Didi (Paraschiv '79)- Antal (Iorga '75), Pena, Stromajer. Antrenor: Dorinel Munteanu.

Ceahlaul Piatra Neamt: Jovic - Dumitras, Cazan, Ichim, Druga - Achim, Monroy - Badescu (Constantinescu '69), Golubovici, Stana (Vitelaru '90+3) - Gafita (Muscalu '83). Antrenor: Constantin Enache.

Daniel Niculae a marcat golul lui Nancy in remiza de la Nice, scor 1-1... Mihai Nesu: "Nu se stie niciodata de unde apare un ajutor"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x