Antena Căutare

Liga Campionilor: AC Milan - Barcelona 0-0/ Bayern Munchen, cu un pas in semifinale

AC Milan si Barcelona au terminat la egalitate, scor 0-0, in mansa tur din sferturile Ligii Campionilor. In cealalt meci al serii, Bayern Munchen este cu un pas in semifinale dupa victoria cu scorul de 2-0 pe terenul lui Marseille.

Partida de pe San Siro a fost una foarte disputata, cu ocazii de ambele parti, dar cu un plus la posesia mingii in ceea ce priveste oaspetii.


Formatia gazda putea deschide scorul in minutul 2, prin Robinho, insa brazilianul a reluat este poarta un balon ajuns cu sansa la el dupa ce intr-o prima faza apararea catalana respinsese sutul lui Boateng.

Barcelona a replicat imediat prin Messi, care a sutat paralel cu linia portii dupa o patrundere personala pe partea stanga a careului milanez.

Acelasi Messi s-a aflat la originea altei faze periculoase in minutul 10, cand a trimis in fata portii pentru Alves, insa Abbiati a fost mai rapid si a blocat balonul in fata brazilianului.

Repriza secunda a inceput cu o sansa de gol in dreptul Barcelonei, Iniesta sutand putin pe langa poarta dupa o actiune personala in partea stanga.

Jocul a devenit unul pe contre si Allegri l-a scor pe Robinho, jucator cu prea putine realizari pentru pretentiile investite in el, si l-a introdus in teren pe micul faraon El Shaarawy, un jucator mult mai rapid si fantezist la finalizare.

In ultimele minute ale partidei catalanii putea obtine victoria. Abbiati a respins in prima faza sutul lui Messi, balonul a ajuns la Tello, dar mijlocasul este blocat in ultima secunda de o intrare la sacrificiu a lui Antonini. S-a terminat 0-0 si califcarea se decide pe Camp Nou.

Echipele de start:

AC Milan: Abbiati - Bonera, Nesta (Mesbah '75), Mexes, Antonini - Nocerino, Ambrosini, Seedorf - Boateng (Emanuelson '67) - Robinho (El Shaarawy '52), Ibrahimovici. Antrenor: Massimiliano Allegri.


FC Barcelona: Victor Valdes - Daniel Alves, Mascherano, Pique, Puyol - Xavi, Busquets, Keita - Messi, A. Sanchez (Pedro '76), Iniesta (Tello '65). Antrenor: Josep Guardiola.


Marseille - Bayern 0-2 (Mario Gomez 44, Arjen Robben 70)

Bayern Munchen a trecut, in deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), de formatia franceza Olympique Marseille, in prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor. Golurile invingatorilor au fost marcate de Gomez '44 si Robben '69.


Echipe:

Olympique Marseille: Andrade - Azpilicueta, Fanni, N'Koulou, Morel - A. Diarra (Cheyrou '71), Mbia - Amalfitano (Brandao '68), Valbuena, A. Ayew - Remy. Antrenor: Didier Deschamps.

Bayern Munchen: Neuer - Lahm, Boateng, Badstuber, Alaba - Luiz Gustavo, Kroos (Timosciuk '63) - Robben, Muller (Schweinsteiger '70), Ribery (Pranjici '78) - Gomez. Antrenor: Jupp Heynckes.

foto: EPA

UPDATE! Ilie Stan, OUT de la Steaua: Vine Stoichita pana la vara... Macheda se intoarce la Manchester United...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x