Antena Căutare

Liga Campionilor: FC Barcelona, prima finalista

FC Barcelona este prima finalista a Ligii Campionilor, editia 2010-211. Catalanii au remizat cu Real Madrid, scor 1-1, in mansa secunda din cadrul semifinalelor, dar merg in ultimul act dupa succesul din tur (2-0). Pedro a deschis scorul in minutul 54, iar Marcelo a restabilit egalitatea zece minute mai tarziu.


In prima jumatate de ora, singura ocazie de gol i-a apartinut lui Busquets, a carui lovitura de cap a fost retinuta de Casillass. Au urmat insa minute de foc la poarta Realului. Sutul lui Messi l-a intins serios pe Casillas, apoi tot argentinianul a tras pe langa. Pana la pauza, portarul madrilenilor s-a mai opus la suturile lui Villa si din nou Messi.

Partea secunda a inceput cu o faza controversata. Real a inscris prin Higuain, dar centralul a anulat golul pentru un fault in atac al lui Ronaldo in faza premergatoare. Scorul a fost deschis insa de gazde, in minutul 54, atunci cand Pedro a primit o pasa excelenta a lui Iniesta, a patruns in careul galacticilor si a inscris plasat pe langa Casillas.

In disperare de cauza, oaspetii s-au aruncat in atac si au reusit egalarea zece minute mai tarziu, prin Marcelo, dupa o pasa a lui Di Maria, care lovise in prima faza bara.

Realul a sperat intr-o revenire de senzatie pe Nou Camp. Minunea nu s-a produs, galacticii fiind incapabili sa intoarca infrangerea cu 2-0 din tur.

Au evoluat echipele:

FC Barcelona: Valdes - Dani Alves, Pique, Mascherano, Puyol (90 Abidal) - Xavi, Busquets, Iniesta - Villa (74 Keita), Messi, Pedro. Antrenor: Josep Guardiola

Real Madrid:
Casillas - Arbeloa, Carvalho, Albiol, Marcelo - Alonso, Diarra - Ronaldo, Kaka (60 Ozil), Di Maria - Higuain (55 Adebayor). Antrenor: Jose Mourinho

Arbitru: Frank de Bleeckere (Belgia)

foto:EPA/ Intact Images

Etapa XXXII: U Craiova - Dinamo se va disputa luni, 9 mai, pe Antena 1... CE Under-17: Romania - Cehia 1-1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x