Antena Căutare

Liga Campionilor: Olympiakos o învinge pe Man. United, Dortmund face spectacol cu Zenit

Borussia Dortmund este ca şi calificată în sferturile Ligii Campionilor după ce s-a impus cu 4-2 pe terenul ruşilor de la Zenit St. Petersburg. Surpriza serii a venit în al doilea meci, acolo unde Olympiakos a învins-o clar pe Manchester United, scor 2-0

Borussia Dortmund este ca şi calificată în sferturile Ligii Campionilor după ce s-a impus cu 4-2 pe terenul ruşilor de la Zenit St. Petersburg. Surpriza serii a venit în al doilea meci, acolo unde Olympiakos a învins-o clar pe Manchester United, scor 2-0.

Minutul 6 al meciului din Rusia a surprins un 0-2 de coşmar pentru gazde. Mkhtaryan şi Reus punctaseră pentru Borussia Dortmund, iar Zenit avea nevoie de-o minune pentru a mai scoate ceva din această partidă.

Şi părea că vine în minutul 57, când Şatov a redus din handicap, dar la faza imediat următoare nemţii au refăcut diferenţa de două lungimi, prin golul lui Lewandowski. Hulk a punctat din penalty pentru 2-3, dar oaspeţii au replicat, din nou, două minute mai târziu, când Lewandowski a realizat dubla în urma unui contraatac purtat excelent şi a stabilit scorul final, 4-2 pentru Dortmund.

În al doilea meci al zilei, în Grecia, Olympiakos a demonstrat că socoteala de pe hârtie nu se potriveşte cu fotbalul din teren şi a executat-o pe Manchester United, scor 2-0, fără niciun fel de probleme.

Trupa lui Moyes a încasat primul gol în minutul 38, când Dominguez l-a păcălit pe De Gea cu o deviere din interiorul careului. Gluma avea să se îngroaşe imediat după pauză, atunci când Campbell s-a distrat cu Carrick şi l-a învins pe nefericitul De Gea cu un şut de la 25 de metri.

2-0 pentru greci, care iau o opţiune serioasă de calificare. Totuşi, returul de pe Old Trafford va arăta, cu siguranţă, diferit faţă de ceea ce am văzut la Pireu. Măcar pentru Manchester United.

Haos total la Universitatea Craiova! Fotbaliştii au plecat din cantonament... Surpriză pentru iubitorii sportului alb! Se poate juca tenis GRATIS la Centrul Naţional...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x