Antena Căutare

Liga nationala de handbal/ CSU Suceava - Steaua 25-26

Echipa de handbal masculin Steaua Bucuresti a invins, duminica, in deplasare, formatia CSU Suceava, cu scorul de 26-25 (9-14), intr-un meci contind pentru etapa a XVIII-a a Ligii Nationale.


Jucatorul Ionut Georgescu (Steaua Bucuresti) a primit cartonas rosu direct in prima repriza a meciului, in timp ce in a doua parte a jocului, gazdele au fost penalizate similar, prin eliminarea antrenorului Leonard Bibirig si a jucatorului Bogdan Soldanescu.

Duminica s-au mai jucat meciurile Stiinta Bacau-Minaur Baia Mare 32-31 si "U" Transilvania Cluj-Rom Cri Brasov 36-29, in timp ce in celelalte confruntari disputate in devans s-au inregistrat rezultatele: HC Odorhei-Dinamo Bucuresti 33-31, Poli Timisoara-CSM Satu Mare 27-21, UCM Resita-HCM Constanta 24-26.

Pe primele trei locuri ale clasamentului Ligii Nationale masculine se afla, in ordine, HCM Constanta, cu 32 de puncte, urmata de UCM Resita, cu 26 de puncte si Steaua Bucuresti, cu 25 puncte.

Sursa: Mediafax
Leonardo ar putea prelua conducerea tehnica a Braziliei... Usain Bolt a pierdut surprinzator in proba de stafeta 4x400...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x