Antena Căutare

Lille - Bordeaux 4-5 / Meci nebun in Nodul Frantei

Campioana en titre din Hexagon a pierdut in ultimul minut pe teren porpriu cu Bordeaux, desi revenise de la scorul de 1-4 pentru cei de pe malul estic al Atlanticului.

Pe Stade Lille Metropole, rosii lui Rudi Garcia au primit replica bordelezilor antrenati de Francis Gillot intr-o partida ce se anunta foarte echilibrata.

Desi Bordeaux nu mai era echipa care in toamna lui 2009 devenea mai cinica decat Bayern Munchen, reusind sa invinga pe Allianz Arena din doua suturi pe spatiul portii, Mavuba, Hazard si ceilalti campion en titre ar fi trebuit sa fie pusi in garda de victoria cu Toulouse.

Si Maurice-Belay a reusit sa deschida scorul in minutul 2 al partidei, spre stupoarea generala. Cehul Rozenhal a egalat in minutul 8, dar Obraniak, jucatorul ce a plecat Bordeaux pentru ca nu avea loc la Lille, a facut 1-2 dupa un sfert de ora de joc. Acesta avea sa fie si rezultatul la pauza.

Insa a doua repriza a fost absolut incredibila. Mai intai Maurice-Belay a reusit dubla, iar Yoann Gouffran a dus scorul la 1-4 si numele invingatoarei parea deja cunoscut.

Nu a fost asa, pentru ca Hazard si Debuchy au readus-o repede pe Lille in joc, asa ca in momentul in care mai era un sfert de ora de joc, tabela arata 3-4.

Recent transferatul Nolan Roux a reusit egalarea in minutul 90 spre bucuria spectatorilor, dar acesasta a fost de scurta durata. In prelungiri, la o centrare a lui Mariano de pe dreapta, Obraniak a reusit golul victoriei, trecandu-si in cont prima dubla de cand se afla pe Chaban-Delmas.

Lille ramane astfel cu 39 de puncte pe locul 3, dar are un meci mai putin disputat decat Rennes si Lyon, celelalte echipe ce au ajuns la aceeasi cota.

In alte partide ce s-au desfasurat duminica, liderul PSG a remizat surprinzator la Nice (0-0), in timp ce Saint Etienne, cu Nicolita titular, s-a impus pe terenul lui Toulouse prin golul gabonezului Aubameyang .

Foto: Intact Images / EPA

Oltchim - Metz 30-21 / Victorie la pas... Gica Popescu, acuzat de uz de fals...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x