Antena Căutare

Lisandro Lopez revine in lotul lui Lyon

Dupa aproape 3 luni de absenta, atacantul argentinian se va afla in lotul lyonezilor pentru meciul cu Rennes de vineri.

27 august 2011. Aceasta este data ultimului meci al lui Lisandro Lopez la Lyon. Atunci argentinianul s-a accidentat grav si a devenit indisponibil pe o perioada nedeterminata.

Daca la inceput golurile lui Gomis au compensat absenta varfului de la Porto, in meciurile cu Real din Liga si cu PSG din campionat apatia ofensiva a celor de pe Rhone si Saone a fost mai mult decat evidenta.

Insa asteptarea a luat sfarsit pentru fanii lui OL. Antrenorul Remi Garde a anuntat in conferinta de presa de miercuri ca Lisandro va face parte din lotul echipei pentru meciul cu Rennes ce se va juca in devans (vineri de la orele 21): „Din ce am vazut in ultimele zile, nu am nici-un dubiu asupra prezentei lui in lot. Si-a revenit si nu mai simte durere la calcai" a spus tehnicianul.

Accidentati la inceputul lunii, Lovren si Bastos sunt si ei apti pentru confruntarea cu bretonii dar si cu cea cu Ajax din Liga Campionilor, partida in care OL e obligata sa invinga pentru a mai spera la optimi.

Foto: Hepta

Gattuso va reveni la antrenamentele lui Milan... Hagi a schimbat macazul: „Proiectul lui Mircea Sandu este unul foarte bun”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x