Antena Căutare

Liverpool l-a luat pe Jose Enrique

Fundasul stanga al celor de la Newcastle a semnat cu cormoranii si a declarat ca este cel mai fericit moment din viata lui.

Spaniolul va purta numarul 3 dar va avea un concurent serios pe post, in persoana brazilianului Fabio Aurelio. Enrique si-a inceput cariera la Levante, dar a fost cumparat in 2005 de Valencia. Nu a apucat sa joace pentru lilieci pentru ca a fost imprumutat la Celta Vigo. Pe Ballaidos a evoluat un singur an, pentru ca in 2006 a fost cumparat de Villlareal.

Dupa un sezon remarcabil facut in tricoul submarinului galben, a ajuns la Newcastle, desi era dorit atat de Liverpool cat si de Manchester City. In 2010 a fost ales in echipa sezonului din Premiere League.

Enrique se alatura celorlalti patru jucatori transferati de Kenny Dalglish in aceasta vara: Jordan Henderson, Charlie Adam, Alexander Doni, dar si mai vechea cunostinta a lui Daniel Balan, Olaroiu si Gigi Becali, Stuart Downing, cel care a centrat la ultimul gol la lui Maccarone din meciul retur cu Boro.

foto: liverpoolfc.tv

Echipa feminina de gimnastica a Marii Britanii se va pregati in Romania, la Onesti... Jadson la Arsenal pentru a-l inlocui pe Fabregas...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x