Liverpool - Manchester United 1-1. Vezi toate rezultatele din Premiere League

Derby-ul rundei in Anglia s-a desfasurat intre Livepool si Manchester United la o ora potrivita pentru fusul orar din Asia. Partida s-a terminat nedecis, 1-1 dar oaspetii au plecat norocos cu un punct de pe Anflield.

Prima repriza a fost una slaba pentru nivelul cu care ne-au obisnuit cele doua formatii de-a lungul timpului, poate si pentru faptul ca Ferguson si-a menajat trupele grele in vederea meciului de saptamana viitoare cu Manchester City (si poate si al celui cu Otelul de la Bucuresti).

Scorul a fost deschis dupa pauza de Gerrard care a profitat de o greseala a lui Giggs. Vazandu-se condus, scotianul de pe banca lui United a trimis vedetele pe teren - Rooney, Nani si Chicaroto - ultimul reusind sa egaleze cu o lovitura de cap. In urma acestui egal, Manchester isi pastreaza invincibilitatea in Premiere League si asteapta vizita trupei lui Mancini dupa deplasarea pe National Arena.

Iata si rezultatele inregistrate in celelalte meciuri:

Manchester City - Aston Villa 4-1
Norwich - Swansea 3-1
Queens Park Rangers - Blackburn 1-1
Stoke - Fulham 2-0
Wigan - Bolton 1-3
Chelsea - Everton 3-1
WBA - Wolverhampton, duminica de la ora 14.00
Arsenal - Sunderland, duminica de la 15.30
Newcastle - Tottenham, duminica de la 17.00

Foto: Intact Images \ EPA

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri