Antena Căutare

Liverpool - Tottenham 0-0 / Egal pentru Chelsea

Pe Anfield, Liverpool si Tottenham au incheiat la egalitate, rezultat ce nu ajuta foarte mult niciuna din cele doua formatii.

In ultimul meci din etapa de Premiere League, Liverpool a primit pe Anfield pe Tottenham.

Cormoranii sperau intr-o victorie care sa ii apropie de locul 4 ocupat de Chelsea, care fusese egalata duminica de Manchester United dupa ce condusese cu 3-0. Asa ca au inceput in forta, cerand penalty la interventia lui Dawson asupra lui Carrol in minutul 5. Arbitrul Michael Oliver a lasat insa jocul sa continue.

Spearing a trecut pe langa deschiderea scorului dupa o jumatate de ora, dar sutul sau ce a urmat centrarii lui Gerrard nu a gasit poarta lui Friedel. Primul mitan s-a incheiat cu interventia americanului la sutul lui Glen Johnson asa ca la pauza s-a intrat cu 0-0.

Repriza secunda a continuat in aceeasi nota de dominare a jucatorilor lui Kenny Dalglish, insa Bale,a fost foarte aproape sa-i pedepseasca. Astfel, galezul a dejucat pasul la off-side al apararii adverse, a scapat singur cu Reina si a incercat sa trimita printre picoarele spaniolului. Proasta alegere, pentru ca cel ce doreste sa obtina ultimul loc rezervat portarilor in lotul lui del Bosque pentru Euro 2012 a respins.

Luis Suarez, revenit dupa o lunga perioada de suspendare a avut ultima ocazie a meciului dar a trimis in bratele lui Friedel in urma unei centrari a lui Gerrard.

In urma acestui rezultat, Tottenham ramane pe 3 cu 50 de puncte, in timp ce Liverpool, cu 11 mai putine, este pe 7 in clasamentul din Premiere League.

Foto: Intact Images / EPA

Barcelona si Real castiga la limita. Vezi rezultatele din Spania!... Anji Makhachkala il vrea pe Kolo Toure...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x