Antena Căutare

Locul 21 pentru Mani Gyenes in prima proba din Dakar 2011

Emanuel Gyenes a obtinut al 21-lea timp al primei probe speciale din cea de a 33-a editie a raliului Dakar. Initial romanul se romanul se clasase pe locul 22, dar dupa citirea GPS-urilor, Mani Gyenes a avansat un loc in clasamentul probei speciale urcand de pe locul 22 pe 21.







Emanuel - Mani - Gyenes (locul 21, timp 2h09'55"): "A fost o prima proba furmoasa insa in zona de munte a fost dificil pentru ca erau foarte multe viraje stranse si traseul semana mult cu ce intalnesti la etape de enduro clasic. Am incercat sa recuperez cat mai mult pentru ca astazi am pornit in ordinea numerelor de concurs, insa de maine se porneste dupa clasament, asa ca sunt multumit de pozitia pe care o voi avea la startul celei de a doua speciale. Chiar am avut o zi buna si ma bucur ca suntem amandoi cu bine la finis si ca am reusit sa ne reacomodam cu motocicletele. Le multumesc tuturor celor care ne sustin si ne trimit mesaje pe pagina de facebook a echipei."

Marcel Butuza (locul 107, timp 2h36'31"):
"Am avut o zi buna pentru ca in primele probe speciale nu mi-am propus decat sa ma acomodez cu motocicleta si sa imi reintru in ritm. A fost obositoare etapa de legatura de peste 450 de km si din pacate in acest raliu vom avea foarte multe etape de acest fel. Mani a mers foarte bine astazi si ma bucur pentru el, cred ca are sanse sa ajunga la finis in primii 25. Mai avem inca aproximativ 9000 de km pana vom reveni la Buenos Aires pentru finis, asa ca etapa de astazi a fost doar inceputul."




Mani Gyenes, pe podium in prima proba speciala din Dakar 2011... Jose Mourinho, cel mai bun antrenor de club din 2010/ Mircea Lucescu, ocupa locul 11...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x