Antena Căutare

Lovitură surprinzătoare dată de Gigi Becali! Ex-patronul FCSB a preluat alt club din România. Planurile latifundiarului

Gigi Becali a declarat în dese rânduri că nu mai are nicio legătură cu FCSB în acte, iar echipa îi aparține nepotului Vasile Geambazi. ”Fanul” numărul 1 al vicecampioanei a făcut, de curând, o mișcare surprinzătoare și a preluat Academica Clinceni, grupa de ligă secundă.

Conform DigiSport, Gigi Becali a profitat de relațiile bune pe care le are cu conducătorii clubului din Liga 2 e decis să investească la această echipă, având scopul precis de a trimite jucătorii FCSB-ului care au evoluat mai puțin. Din primele informații, FCSB 2 nu va dispărea și va continua să activeze în Liga 3.

În ultimul sezon din Liga a 2-a, Academica Clinceni a terminat pe locul 6, la nu mai puţin de 33 de puncte de poziția secundă, care i-ar fi asigurat promovarea în Liga 1.

Gigi Becali a declarat în mai multe rânduri că vrea să preia altă echipă. Inițial, fostul patron al FCSB spunea că țintește sus, la liga secundă din Anglia. În mai, după ce a pierdut definitiv marca ”Steaua”, Becali anunța că pune la cale un plan nebunesc alături de Meme Stoica: preluarea unei echipe din Championship.

”L-am întrebat pe MM dacă s-ar muta în Anglia, să lucreze în fotbal, dacă i-aş spune asta. Mi-a zis că da. Luăm o echipa de B, 25 de milioane ne costă, plătim şi cumpărăm toţi jucătorii de la FCSB. Plătesc salarii de 10 milioane de euro și am profit de 100 de milioane de euro pe an.

Luăm 150 de milioane numai din televizare. Eu pot s-o fac. Am şi puterea şi mintea s-o fac. Vreau să scap odată. Mai vedeţi voi fotbal vreodată? Îşi mai face CFR ambiţie? Nu! Dacă mă tot şicanează... ce să fac? Dacă în ţară, ăsta te şicanează aşa... Şoriceii pot şicana elefanţii, li se permite. Dacă puii pot şicana vulturii, dacă tractorul e mai bine văzut decât Mercedesul", a spus Gigi Becali atunci.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia! Grupele C și D ne aduc un pont bombă... Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Islanda - Croația - ora 21:00, grupa D! Cea mai mică națiune caută o nouă minu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x