Antena Căutare

Lovitură de graţie dată de Juventus pe piaţa transferurilor! Ce super jucător va lua de la Bayern

Mijlocaşul brazilian al echipei Bayern Munchen, Douglas Costa, va fi împrumutat pentru două sezoane la formaţia Juventus Torino.

  • Campioana Italiei va plăti nouă milioane de euro pentru împrumutul pe doi al internaţionalului brazilian în vârstă de 26 de ani, după cum scrie L'Equipe.

În vara anului 2019, Juventus Torino va avea opţiune de cumpărare a jucătorului pentru 33 de milioane de euro. Douglas Costa mai are contract cu Bayern Munchen până în vara anului 2020.

Douglas Costa şi-a început cariera la Gremio Porto Alegre, iar la începutul anului 2010 a fost adus de Mircea Lucescu la Şahtior Doneţk. În vara anului 2015, el a fost achiziţionat de Bayern Munchen pentru 30 de milioane de euro, devenind al patrulea cel mai scump transfer al grupării germane, după Javi Martinez (40 de milioane de euro), Mario Gotze (37 de milioane de euro) şi Mario Gomez (35 de milioane de euro).

Zuckerberg, LIKE şi SHARE pentru un club din Premier League! Patronul de la Facebook intră în lumea fotbalului... FOTO: Gafă teribilă pentru un ziar cunoscut! Au scris despre Lukaku, dar au pus poza unui cântăreţ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x