Antena Căutare

Lovitură de teatru pe piața transferurilor din Liga 1: Gabi Torje trădează Dinamo pentru o rivală ?

Intrată pe ultima sută de metri înainte de startul Ligii 1, piața de transferuri internă devine una tot mai agitată. Unul dintre cei mai importanți stranieri plecați în ultimii ani de la Dinamo, Gabi Torje, se află în centrul unei reveniri cu cântec în Liga 1. Dat ieri ca și semnat cu echipa lui Miriuță, mijlocașul de buzunar poate semna cu o echipă surpriză din Liga 1.

Sunt șanse mari ca Gabi Torje să fie deturnat din drumul spre revenirea la Dinamo. Radu Birlică, preşedintele lui ACS Poli Timişoara, aruncă bomba zilei și spune că vrea să-l aducă pe Torje la echipa antrenată de Ionuț Popa. Impresarul lui Torje a declarat şi el că o astfel de variantă nu este exclusă.

Radu Birlică, preşedintele lui ACS Poli Timişoara, susţine că a discutat deja cu Cristea Opria - impresarul lui Torje (28 de ani) - şi acesta i-a mărturisit că va încerca să-l convingă să meargă pe Bega.

”Mi-l doresc pe Torje la Timişoara. Nu este nicio glumă. Este timişorean, reprezintă acest oraş şi chiar discutăm posibilitatea de a veni la noi. Este un jucător excepţional. Ar fi o lovitură de imagine pentru noi, nu doar că am câştiga un fotbalist fantastic. Şi agentul său vrea să-l aducă tot aici. Am vorbit aici cu impresarul său două ore. I-am propus asta şi domnul Opria a fost de acord să vină la Timişoara. Vom vedea zilele viitoare”, a zis Radu Birlică pentru gsp.ro.

Și agentul Cristea Opria vrea neapărat să-l ducă pe jucător la ACS Poli: ”Am trei variante pentru el din România. Eu vreau să-l aduc la Timișoara, să-l conving să vină aici, unde a făcut primii pași în fotbal, de aici a plecat. I se pot plăti 50.000-100.000 de euro până la vară. Dacă se duce la Dinamo, cu ce e mai bine? Mai bine joacă în play-out la Timișoara decât la Dinamo. Eu vreau să joace, ca să plece undeva la vară. Marți decidem", zis Opria la o televiziune de sport.

Gabi Torje, care a mai evoluat în Romania la Poli și la Dinamo a plecat afară la Udinese in 2011, dar nu a evoluat în Serie A decat in primul sezon. Apoi, acesta a fost imprumutat, pe rând, la Granada, Espanyol, Konyaspor și Osmanlispor. Din 2016 este jucătorul lui Terek, echipă care l-a împrumutat la Karabukspor.

Torje a vrut să continue în Rusia. A negociat în ultimele zile cu Alanyaspor, însă nu s-a ajuns la un acord.

Gabi Torje a fost dorit și de Gigi Becali la FCSB în urmă cu două luni, însă a refuzat categoric propunerea rivalei lui Dinamo.

”Nu banii fac totul în viaţă. Salariul nu e o problemă. Gigi Becali are bani. Ar putea să plătească oricât dacă vrea un jucător, dar şi el are un buget pe care-l limitează, să nu arunce banii pe apa sâmbetei pe salarii foarte mari care pot fi neprofitabile.

Însă nu se pune problema să mă duc la Steaua, pentru că nu sunt în situaţia în care, dacă m-aş duce la Steaua, mi-aş salva viaţa şi cariera şi continuitatea mea sporitvă. Nu se pune problema, s-a vorbit foarte mult despre Steaua. O voi spune acum clar şi răspicat: nu mă duc la Steaua.” a spus jucătorul în decembrie 2017.

Un oficial de la FCSB a dezvăluit primul ”11” pe care Nicolae Dică îl va folosi în meciul cu Gaz Metan Mediaș, din etapa... De la Manchester City și Manchester United în Liga 1! Transfer surpriză la o echipă din România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x