LOVITURĂ DE ULTIMĂ ORĂ! Pițurcă a NATURALIZAT o super VEDETĂ! Prima poză în tricoul NAȚIONALEI

În timp ce suporterii români așteptau debutul lui Fatai în echipa națională, selecționerul pare să aibă o variantă mult mai bună, ce se poate aplica de la meciul cu Grecia

În timp ce suporterii români așteptau debutul lui Fatai în echipa națională, selecționerul pare să aibă o variantă mult mai bună, ce se poate aplica de la meciul cu Grecia.

Artis Leon Ivey Jr este arma secretă a lui Victor Pițurcă în vederea calificării la Campionatul European din 2016. Nu este vorba despre un fotbalist, ci despre cunoscutul rapper american Coolio, zărit peste mări și țări, în mod surprinzător, în tricoul României.

Nu știm dacă le are cu ”vărzuca”, dar ritmurile de la ”Gangsta's Paradise" sigur ne pot ajuta.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri