Antena Căutare

LPF a amanat decizia in cazul contestatiei FC Timisoara

Comisia de Disciplina a LPF a amanat, miercuri, luarea unei decizii in cazul contestatiei depuse de FC Timisoara privind legitimarea jucatorilor Tiberiu Balan si Dacian Varga de catre FC Rapid, dupa imprumutul lor de la Sportul Studentesc, a declarat Ion Neagu, presedintele Comisiei de Disciplina.

"In legatura cu contestatia depusa de FC Timisoara privind dreptul de joc al fotbalistilor, Comisia de Disciplina a suspendat solutionarea, cel mai probabil pana saptamana viitoare, pana la primirea unui punct de vedere din partea Comisiei pentru Solutionarea Litigiilor. Asta inseamna ca asteptam punctul de vedere al Comisiei pentru Solutionarea Litigiilor privind dreptul de joc si a exercitarii dreptului de joc al celor doi fotbalisti. Probabil Comisiei pentru Solutionarea Litigiilor va judeca acest aspect in urmatoarea lor sedinta, iar solutia va fi trimisa catre noi. In sedinta Comisiei de Disciplina se va lua o decizie in acest caz"


Taban: Legitimarea lui Varga si Balan a fost corecta




"Toate documentele noastre sunt legale. Legitimarea lui Varga si Balan a fost corecta, iar dreptul lor de joc este incontestabil. S-a creat un mare scandal, dar asta e, cei de la Timisoara aveau dreptul sa faca o contestatie, chiar daca aceasta este neintemeiata. Imi pare rau daca domnul Dragomir (n.r. - presedintele LPF, Dumitru Dragomir) s-a pronuntat inainte de luarea unei decizii, dar sunt convins ca membrii comisiei vor analiza bine si ii voi spune si domnului presedinte ca aceasta contestatie nu e intemeiata"


Chivorchian: FC Timisoara ar accepta rejucarea meciului cu Rapid




"Cred ca argumentele noastre sunt destul de solide. Un jucator din Liga I nu poate evolua fara sa aiba viza LPF, pentru ca cea care organizeaza competitia este LPF. Neavand acest document, ba mai mult, avand un inscris de la Liga prin care erau anuntati sa nu-i foloseasca pe jucatori, cei de la Rapid i-au introdus totusi pe teren"

sursa:Mediafax
Romania U23 - Italia U23 0-0... Adrian Mititelu si Marian Iancu, suspendati sase luni si amendati cu 150.000 de lei de LPF...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x