Antena Căutare

LPF: Silviu Ilie (Otelul), suspendat trei etape si amendat cu 3000 de lei

Comisia de Disciplina a LPF l-a suspendat pe fundasul Otelului, Silviu Ilie, pentru trei etape, dupa cartonasul rosu primit in meciul cu Concordia Chiajna. Jucatorul galatean a fost sanctionat si cu o amenda de 3000 de lei, informeaza lpf.ro, citata de Mediafax.

Fotbalistul Radu Zaharia de la Gaz Metan Medias, eliminat la meciul cu Dinamo, a fost suspendat doua etape si a primit o penalitate financiara de 2000 de lei. In schimb, Gabriel Muresan de la CFR Cluj, trimis in tribuna la partida cu FCM Targu Mures, a fost suspendat o etapa, penalitatea impusa fiind de 740 de lei.

Tot o etapa va sta in tribuna si antrenorul CS Mioveni, Marian Pana, el primind si o penalitate de 360 de lei, dupa eliminarea din meciul cu Steaua.

Comisia de Disciplina a ratificat si sanctiunile disciplinare decise de U Cluj impotriva jucatorilor Gabriel Bostina, Gaston Mendy, Sebastian Cojocnean, Octavian Abrudan, Marius Popa, Alex Pacurar, Laurentiu Marinescu, Gheorghe Grozav, Claudiu Niculescu, Gabriel Machado, Steven Pele, Adrian Cristea si Elias Bazzi.

Sorana Carstea, in turul doi la Indian Wells... Mutu, in pericol sa-si vanda casele pentru a plati datoria catre Chelsea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x