Antena Căutare

Lucian Bute a trecut de cantarul oficial. Romanul a avut cu 54 de grame sub limita categoriei

Lucian Bute a trecut si ultimul hop inaintea meciului de sambata cu francezul Jean Paul Mendy. La cantarul oficial efectuat in aceasta dupa-amiaza, campionul roman a avut 76,150 de grame, cu 54 de grame mai putin decat greutatea maxima permisa de categoria supermijlocie, 76.204 kg.


Ultimele doua zile au fost cele mai chinuitoare pentru pugilistul roman, care s-a antrenat normal, dar a sarit peste mese, folosind si o geaca de fas pentru a scapa mai usor de gramele in plus. Aseara, Lucian Bute mai avea un kilogram de dat jos. "Nu vor fi probleme la cantarul oficial. O sa fac categoria fara emotii", asigura Lucian aseara.

Cei doi boxeri vor mai fi cantariti si maine dimineata, in ziua meciului, in care nu trebuie sa aiba cu mai mult de 4 kilograme peste limita categoriei, adica 80.204 kilograme.

Maine seara, Lucian Bute isi va pune in joc pentru a opta oara centura mondiala a versiunii IBF la categoria supermijlocie in fata francezului Jean Paul Mendy, in cadrul galei "Campion pentru Romania", ce va avea loc la Romexpo.

Sindromul Bute: Afla cum se pregatesc de pumni VIP-urile din Romania!... Cum vede Catalin Tolontan scandalul organizarii meciului Bute - Mendy: ''Un campion deturnat''...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x