Antena Căutare

Lucian Bute, inaintea meciului cu Grachev: "Voi arata lumii ca nu sunt terminat. Voi reveni mai bun ca niciodata"

Lucian Bute se arata increzator in sansele sale inaintea meciului cu sportivul rus Denis Grachev din acest weekend, si ii anunta pe cei care il considera "terminat" ca va reveni mai puternic ca niciodata.

"Am trecut prin momente grele. Am fost la pamant, dar m-am ridicat. Unii pot gandi ca sunt terminat, dar pot sa ii asigur ca Lucian Bute nu este terminat. Voi dovedi asta sambata si voi reveni mai bun ca niciodata", a spus Lucian Bute, informeaza journaldequebec.com, citat de Mediafax.

“Mr K.O.” este sustinut si de antrenorul sau, Stephan Larouche, care spune ca Bute are puterea sa redevina campion: "Am incredere deplina in elevul meu si ceea ce face el cere curaj. A facut aproape 80 de runde de meci la antrenamente, cu un adversar mare si foarte puternic fizic (Andrew Gardiner). Grachev va dori sa loveasca tare si sa il trimita pe Lucian in infern. Depinde de boxerul meu sa se faca respectat".

Pugilistul Lucian Bute va boxa, sambata, la Centre Bell din Montreal, contra rusului Denis Grachev.

Grachev (12-0-1, 8 KO) este campion NABF la semigrea si mai practica si kickboxing, unde are un bilant de 17 victorii si doua infrangeri.

Lucian Bute (30-1, 24 KO) a suferit prima infrangere la profesionisti la 26 mai, contra britanicului Carl Froch, prin KO in repriza a cincea.

O noua "goleada" in Cupa Ligii Angliei! Chelsea - Manchester United 5-4!... Mihai Stoica a fost la un pas de bataie cu antrenorul de portari de la Concordia Chiajna...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x