Antena Căutare

Lucian Bute vrea sa-i convinga pe parlamentari sa-l sprijine in organizarea unei gale de box in Romania

Lucian Bute va incerca azi sa-i convinga pe parlamentari sa-l sprijine in organizarea unei gale de box in Romania, pentru titlul mondial 2011. Boxerul va vorbi cu membrii tuturor grupurilor parlamentare. Intalnirea va avea loc de la ora 14.30, la Palatul Parlamentului.


"Am vorbit si cu conducatorii de la Interbox si am tinut sa pun in contractul cu Showtime o clauza care sa-mi permita sa boxez in Romania, in eventualitatea in care acest lucru va fi posibil. Mi-am asumat acest risc, pentru ca imi doresc foarte mult sa boxez in Romania. Cei de la Showtime si de la Interbox au acceptat aceasta dorinta a mea, iar acum ramane ca domnul Obreja sa se ocupe de acest eveniment. Eu sper in continuare sa pot boxa in Romania cu centura pe masa. De aceasta data nu vom mai merge pe promisiuni, nu vom mai astepta. Daca nu se va realiza nimic, voi boxa la Montreal sau la Quebec. Stiu ca Sala Polivalenta este destul de mica, iar daca meciul s-ar disputa pe un stadion ar fi foarte bine. Foarte multi romani isi doresc sa ma vada", a spus Bute.

VIDEO! Lucian Bute, la Parlament: "Este onoare sa fiu astazi aici. Nu am venit cu nicio intentie"... VIDEO! Dialog halucinant: "Iancu: 'Esti homosexual?' / Piturca: 'Esti un garoi, un cioroi! Umflatule, distrugi Timi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x