Antena Căutare

Aşa ceva se întâmplă o singură dată! Cu Moţi în poarta lui Ludogoreţ, Steaua pierde la penaltyuri

Rămaşi fără portar în ultimele minute ale reprizelor de prelungiri, bulgarii l-au trimis între buturi la loteria penaltyurilor pe Cosmin Moţi. Fostul dinamovist a apărat două execuţii ale steliştilor şi a calificat-o pe Ludogoreţ în grupele Ligii Campionilor

Rămaşi fără portar în ultimele minute ale reprizelor de prelungiri, bulgarii l-au trimis între buturi, la loteria penaltyurilor, pe Cosmin Moţi. Fostul dinamovist a apărat două execuţii ale steliştilor şi a calificat-o pe Ludogoreţ în grupele Ligii Campionilor!

În momentul în care se pregăteau să deschidă şampania pentru a opta calificare la masa bogaţilor, steliştii s-au văzut pedepsiţi pentru modul inestetic în care s-au prezentat. În minutul 90, Wanderson prinde un şut perfect de la marginea careului, îl lasă spectator pe Arlauskis şi trimite meciul în prelungiri, după 1-1 la capătul celor două manşe.

Reprizele de prelungiri se desfăşoară după acelaşi scenariu ca şi restul partidei. Bulgarii atacă, Steaua se apără greu, ezitant, neplăcut, deranjant. Şi ar mai fi astfel de caracterizări pentru prestaţia lamentabilă a trupei antrenate de Costel Gâlcă.

Doborâţi fizic, steliştii au totuşi puterea, prin Varela, să se arunce într-un ultim atac. Portarul bulgarilor iese la cosit, iar centralul spaniol scoate cartonaşul roşu.

Şi de aici începe un scenariu de Oscar! În poartă intră Cosmin Moţi, care avea să se ia la trântă, în seriile de penalty-uri, cu campioana propriei ţări! Şi a făcut-o cu succes. Pârvulescu şi Râpă nu-şi depăşesc condiţia şi ratează în faţa unui jucător de câmp. Să mai adăugăm şi că e un fost dinamovist?

E jenant pentru Steaua! Mâine, la Poarta Albă, cineva urmează să dea explicaţii. Şi nu pentru fotbalul urât pe care-l practică Steaua lui Gâlcă, ci pentru cele aproximativ 20 de milioane care nu vor mai veni!

Go, go, go, Simona! Halep a ajuns în turul III la US Open!... VIDEO: Au scăpat de MOARTE în ultima secundă! Le-a luat FOC mașina în timpul cursei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x