Antena Căutare

Ludovic Orban nu ştie dacă va asista la partida România - Suedia: Oricum, o să urmăresc cu sufletul la gură meciul

Premierul Ludovic Orban a declarat, marţi, că nu ştie dacă va asista din tribune la meciul România - Suedia, din prelimianriile Euro-2020.

"Încă nu mai am hotărât. Oricum, urmăresc cu sufletul la gură meciul. Dacă câştigăm, cred că avem şanse de calificare, dar trebuie să nu mai păţim cum am păţit cu Norvegia, golul ăla stupid din minutul 90 şi ceva", a declarat Orban.

El i-a urat la mulţi ani Nadiei Comâneci, care împlineşte, marţi, 58 de ani. Premierul ar dori să discute cu fosta gimnastă pentru o colaborare în vederea reprezentării României pe plan extern.

"La mulţi ani, să fie sănătoasă, să se bucure de familie şi rămâne permanent în memoria noastră. Cu siguranţă, o să îi dau un telefon să o invit la Palatul Victoria, să purtăm o discuţie când îi va permite timpul", a afirmat el.

România va întâlni Suedia, vineri, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, în penultimul meci pe care îl va juca în Grupa F a preliminariilor Campionatului European din 2020.

Tricolorii vor juca ultimul meci din această campanie, la 18 noiembrie, de la ora 21.45, la Madrid, împotriva Spaniei.

Jucătorii români au nevoie de o victorie cu 1-0 sau la două goluri cu Suedia şi de un egal cu Spania pentru a se califica la turneul final al Euro-2020.

Sursa : news.ro

Becali îl vrea din nou pe Budescu la FCSB, dar numai ca "vârf"... Eyraud le-a dat jucătorilor OM câte 10.000 de euro pentru succesul cu Lyon. "Prezidente, o victorie ca asta e 50.00...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x