Căutare Live

Lui Messi nu i-a plăcut la Bucureşti! A vomitat, a greşit pase şi mai mult s-a plimbat pe teren

Crainicul stadionului prezintă formaţia Argentinei. Aplauze la Higuain sau Di Maria şi nebunie totală la prezentarea lui Messi. Publicul de pe Arena Naţională a reacţionat mai ceva ca la un gol al naţionalei când au auzit numele starului de la Barcelona

Crainicul stadionului prezintă formaţia Argentinei. Aplauze la Higuain, Aguero sau Di Maria şi nebunie totală la prezentarea lui Messi. Publicul de pe Arena Naţională a reacţionat mai ceva ca la un gol al naţionalei când au auzit numele starului de la Barcelona.

Imnurile, salutul între căpitani şi, după ani buni, meciul e gata de start. Trei sferturi din bliţurile aparatelor foto sunt pentru Messi. Cam tot pentru el înfruntă ploaia peste 45.000 de spectatori, printre care şi Răzvan Burleanu, noul şef de la FRF.

Pasează oaspeţii, joacă şi România, dar unde e băiatul cu 10? Nu, nu întrebăm de Tănase. După 5 minute în care nu prea s-a întâlnit cu balonul, Messi vomită pe teren. Am mai văzut asta la argentinian şi a mai păţit acelaşi lucru până şi Zidane. Vine la margine, se clăteşte cu apă şi pare că e gata de treabă.

Greşit. Trimite două pase aiurea care îi pun pe contraatac pe "tricolori", iar meciul de pe Arena Naţională pare că-l plictiseşte la culme. Nu se supără când e trântit de Pintilii, ba chiar dă şi mâna cu Bourceanu după un atac dur al fostului stelist.

Îşi aduce aminte în câteva momente că are patru Baloane de Aur acasă şi smulge aplauze la scenă deschisă din partea românilor din tribune. La câteva faze, mai că l-ar fi aplaudat şi jucătorii noştri, depăşiţi precum nişte simple jaloane.

Singurul cu chef de joc de la argentinieni e Di Maria. "Galacticul" lui Real se simte bine şi putea să-i pună serioase probleme lui Tătăruşanu dacă nu rata o preluare simplă după o pasă genială a "plictisitului" Messi.

Higuain se gândeşte la derby-ul lui Napoli cu Roma de la sfârşitul săptămânii şi îl iartă pe Tătăruşanu în două ocazii, când a preferat să paseze în loc să încerce şutul. Nici Aguero, starul lui City, n-a găsit drumul spre gol, după o fază în care s-a distrat cu defensiva distribuită de Piţurcă şi s-a împiedicat de reflexul aceluiaşi Tătăruşanu.

Nici în partea secundă "piticul" n-a strălucit. A plecat în două-trei acţiuni în care i-a pierdut pe drum pe fotbaliştii noştri, dar a fost blocat de fiecare dată în momentul şutului. S-a plimbat, din nou, şi a preferat să-i servească pe Di Maria şi, spre final, pe nou-intratul Palacio.

Fluierul final l-a prins la mijlocul terenului, felicitându-i pe "tricolori" pentru prestaţia din teren. A intrat la vestiare cu tricoul pe el, dar i l-a cedat, mai apoi, lui Gabi Torje, cel care, intrat la pauză, a fost la fel de inexistent pe teren.

Vrei să scapi rapid de caloriile în plus? Ia o lecție de Squash... VIDEO: Neymar, ce băiat! Brazilianul i-a oferit unui copil un moment pe care nu-l va uita niciodată...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri