Antena Căutare

Luis Enrique, noul antrenor al Barcelonei?

Tehnicianul lui AS Roma e favorit sa il inlocuiasca pe Josep Guardiola, in conditiile in care acesta amana prelungirea contractului.

FC Barcelona este virtual calificata in sferturile Ligii Campionilor iar duminica a umilit Valencia. Totusi, succesele de saptamana trecuta nu au reprezentat decat o palida consolare fata de situatia din campionat.

Catalanii se afla la 10 puncte in spatele lui Real Madrid si in acest sezon se vor multumi cu locul al doilea. Constient ca nu mai poate repeta reusitele din sezoanele 2009 si 2011, Josep Guardiola amana prelungirea contractului cu formatia blau-grana.

In aceste conditii, oficialii Barcelonei s-au gandit deja la un inlocuitor, si anume Luis Enrique de la AS Roma. Fostul numar 21 pare a fi noul Guardiola: e o legenda a clubului si rezultatele din capitala Italiei sunt promitatoare.

Totusi, aceste lucruri nu garanteaza succesul. Anul trecut Chelsea credea ca a gasit noul Jose Mourinho cand l-a adus pe Stanford Bridge pe Andre Villas Boas, insa albastrii nu sunt siguri in acest moment nici de prezenta in urmatoarea editie a Ligii Campionilor.

Foto: Intact Images / EPA

Grigoras, inlocuitorul lui Ilie Stan?... Napoli - Chelsea 3-1 / Lavezzi si Cavani aproape l-au demis pe Boas...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x