Antena Căutare

Lyon, lider in Franta dupa prima etapa

Cel mai echilibrat sezon din Ligue 1 a debutat aseara cu surprize de proportii, fapt care le-a permis celor de Rhone si Saone sa ocupe primul loc alaturi de Montpellier.

Cea mai mare surpriza din debutul campionatului francez s-a inregistrat pe Parc des Princes, acolo unde PSG (echipa ce l-a achizitionat pe Pastore pentru 45 de milioane de euro si se pregateste sa-l transfere pe Berbatov) a fost invinsa de oaspetii de la Lorient, condusi de Cristian Gourcuff. Singurul gol al partidei a fost reusit de Quercia.

Marseille nu a reusit decat un egal (2-2) pe Stade Velodrome in fata celor de la Sochaux si debutul de sezon seamana cu cel de anul trecut. Daca atunci stabilitatea la nivelul lotului era afectata de dorinta expresa a lui Niang de a pleca, anul acesta Lucho Gonzales este transferat de presa cand la Roma, cand in Premiere League.

Campioana en titre, Lille, a obtinut un singur punct din deplasarea de la Nancy. Dupa ce Debuchy a deschis scorul, Frank Beria si-a marcat in propria poarta, astfel ca meciul s-a terminat egal.

De pasii gresiti ai favoritelor hartiei a profitat Olympique Lyon, care s-a impus la Nice. Cei de pe Coasta de Azur au deschis scorul prin chiar fostul lyonez Anthony Mounier (cunostinta Stelei si a lui Lacatus de la acel 5-3 in Ghencea din toamna lui 2008), dar trupa antrenata de Remi Garde a intors rezultatul prin Lisandro Lopez, Gomis si Gonalons, astfel ca toate cele 3 puncte au ajuns in capitala europeana a gastronomiei.

In urma acestei victorii, OL imparte prima treapta a podiumului cu Montpellier, care s-a impus tot cu 3-1 in fata lui Auxerre.

Duminica seara de la orele 22 va avea loc primul derby al campionatului, pe Stade Chaban Delmas, intre Bordeaux si Saint Etienne. Meciul va fi precedat de un Dijon - Rennes in care oaspetii par favoriti certi.

foto: olweb.fr

Chelsea s-a inteles cu Anderlecht pentru transferul lui Romelu Lukaku... U Cluj a pierdut amicalul de lux cu Lazio, scor 1-4...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x