Antena Căutare

Lyon si PSG le umilesc pe Bordeaux si Montpellier si asteapta onfruntarea directa de pe primul loc. Vezi rezultatele din Ligue 1!

Derby-urile programate in etapa a opta din campionatul Frantei au adus spectacolul anuntat dar nu si echilibrul dat de calculele hartiei. Lyon Bordeaux si Toulouse au ajuns la egalitate de puncte.

Lyon si Bordeaux au reeditat sfertul de finala din 2010 si au incheiat cu acelasi scor inregistrat in meciul tur de atunci: 3-1. Nu au mai marcat Lisandro si Chamakh, ci Gomis de 2 ori si Bastos pentru gazde, respectiv Modeste din lovitura de pedeapsa.

In celalalt capat de afis, Pastore i-a umilit pe cei de la Montpellier chiar pe Stade de la Mosson si a adus 3 puncte pentru PSG. Marseille nu a scapat de ghinion si a fost egalata in minutele de prelungire la Valenciennes, in timp ce campioana Lille s-a incurcat acasa cu Lorient.

Echipa la care evolueaza (de fapt evolueaza e un fel de a spune) Banel Nicolita, Saint Etienne, are o deplasare foarte dificila in fieful celor de la Rennes care tocmai a facut scor de tenis cu Sochaux. Iata rezultatele inregistrare, dar si programul meciurilor de astazi:

Evian TG - Caen 2-4
Lille - Lorient 1-1
Lyon - Bordeaux 3-1
Nice - Dijon 1-1
Toulouse - Nancy 1-0
Valenciennes - Marseille 1-1
Montpellier - PSG 0-3
Auxerre - Sochaux (duminica de la ora 18)
Brest - Ajaccio (duminica de la ora 18)
Rennes - Saint Etienne (duminica de la ora 22).

In clasament, pe primele trei locuri se afla Lyon, PSG si Toulouse cu 17 puncte, insa etapa urmatoare este programat pe Parc des Princes meciul dintre primele doua. In cazul unui egal, Toulouse ar putea profita si sa ramana singurul lider daca va invinge la Sochaux.

Foto: Hepta

Poli Timisoara - Gaz Metan Severin 2-1 / Victorie cu gandul la derby... Florian Mayer a castigat BRD Nastase-Tiriac Trophy...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x