Antena Căutare

Lyon - Toulouse 3-2 / A revenit Lisandro

Lyon a reusit sa invinga, nu fara emotii, pe Toulouse si a ajuns in imediata vecinatate a podiumului.

Doua meciuri in care Lisandro a fost titular in campionat, doua victorii pentru Lyon. Revenirea dupa accidentare a argentinianului a coincis cu revirimentul trupei lui Aulas.

Daca in deplasarea de la Auxerre fostul jucator de la Porto a fost MVP-ul meciului, acasa cu Toulouse nu a mai stralucit la fel de mult dar a animat enorm ofensiva.

Lyon a inceput cu Ederson in locul lui Gourcuff si brazilianul nu a dezamagit. A marcat un gol de generic, dubland avantajul dupa ce Kone deschisese scorul cu o lovitura de cap. Lisandro a obtinut un 11 metri si tot el l-a transformat.

Cine credea ca meciul e jucat nu vazuse probabil Toulouse - Bordeaux de pe 17 septembrie anul curent. Cei din Gironde au condus cu 2-0 dar meciul s-a terminat 3-2 pentru violeti.

Cu aceeasi determinare au revenit elevii lui Alain Casanova in joc si pe Gerland. Mai intai Umit Bulut a prins un sut incredibil de la distanta ce l-a surprins iesit pe Lloris, apoi Moussa Sissoko l-a intors pe toate fetele pe Cris, a obtinut un penalty si l-a transformat.

Pus in garda de forta aratat de Toulouse, Remi Garde si-a betonat mijlocul cu Fofana si l-a introdus pe Grenier pe flanc iar pe Gomis sa tina langa el cei doi fundasi centrali ai oaspetilor, pentru ca acestia sa nu urce in careu la fazele fixe. I-a reusit mutarea si OL a mai adaugat 3 puncte cu care a ajuns la 29. Cu 7 mai putine decat liderul Montpellier si cu 2 in urma lui Lille cea care e pe 3, ultimul loc de Liga.

Foto: Intact Images / EPA

VIDEO! Corinthians a castigat titlul in Brazilia... Vezi care au fost ultimele dorinte ale lui Socrates!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x