”Magicianul” revine! Lucian Sânmărtean va juca din nou în Liga 1! Cu cine va semna veteranul de 37 de ani

 

La câteva săptămâni după ce anunțase că se gândește la retragere, Lucian Sânmărtean (37 de ani) s-a răzgândit și va reveni în fotbalul românesc. ”Magicianul” s-a înțeles cu cea mai titrată echipă din România din sezonul trecut și va fi prezentat luni.

Echipa din Liga 1 care a câștigat lupta pentru semnătura veteranului este FC Voluntari, deținătoarea Cupei și a Supercupei. Echipa lui Claudiu Niculescu este aproape să-l legitimeze pe Lucian Sânmărtean, 37 de ani, jucător rămas liber de contract. 

În ultimele zile, Lucian Sânmărtean s-a antrenat cu echipa din Ilfov, iar la începutul săptămânii viitoare va semna un contract cu FC Voluntari. Dan Leasă, managerul general al lui FC Voluntari, a dezvăluit că jucătorul şi-a dat acordul verbal.

”Da, vă pot confirma că, deși nu a semnat, Sănmărtean este foarte aproape de Voluntari. Am lăsat totul pentru săptămâna viitoare să discutăm, să trecem de acest meci.

Am aşteptat până acum două zile şi acum două zile am primis un răspuns din partea impresarului. În proporţie de 70-80% este rezolvat. Lucian a promis că, dacă nu va veni nimic din afară, în România va accepta doar oferta lui FC Voluntari”, a declarat Dan Leasă pentru o televiziune de sport.

Sânmărtean a mai jucat în Liga 1 la Gloria Bistrița, Steaua, FC Vaslui și Pandurii Târgu Jiu. În 2017, ”Magicianul” s-a despărțit de Al Taawon, ultimul club la care a fost legitimat.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe