Antena Căutare

Maradona rămâne antrenor al echipei Gimnasia la Plata

Fostul fotbalist argentinian Diego Maradona, care a demisionat, marţi, din funcţia de antrenor al echipei Gimnasia La Plata, după doar două luni şi jumătate, s-a răzgândit şi nu va mai părăsi postul, informează lequipe.fr.

În vârstă de 59 de ani, Maradona se hotărâse să plece după ce preşedintele clubului, Gabriel Pellegrino, a anunţat că nu va candida pentru un nou mandat la alegerile din 23 noiembrie.

"Sunt foarte fericit să anunţ că rămân antrenorul echipei Gimnasia", a scris "El Pibe D'Oro", pe o reţea de socializare.

Maradona s-a răzgândit după ce candidaţii la preşedinţia clubului, Mariano Cowen şi Salvador Robustelli, s-au pus de acord ca, în cazul în care antrenorul rămâne, să-şi unească forţele şi să colaboreze pentru binele clubului, cu Cowen preşedinte.

Diego Maradona a preluat echipa la începutul lunii septembrie şi a reuşit să o urce două poziţii în clasament, de pe locul 24 pe 22, după trei victorii şi cinci înfrângeri.

Sursa : news.ro

Pochettino s-a despărţit de jucătorii echipei Tottenham cu un mesaj emoţionant: Veţi rămâne mereu în inimile noastre... Mourinho: Când ajung la un club, port pijamaua clubului şi dorm cu ea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x