Antena Căutare

Marele Premiu de Formula 1 al Ungariei se va desfăşura fără spectatori

Marele Premiu de Formula 1 al Unagriei, programat la 2 august, se va desfăşura fără spectatori, din cauza pandemiei de coronavirus, au anunţat organizatorii.

Acest anunţ vine după ce autorităţile de la Budapesta au interzis evenimentele publice cu mai mult de 500 de persoane, până la 15 august.

Până în prezent, au fost amânate sau anulate zece etape din cele 22 de etape ale acestui sezon al Campionatului Mondial de Formula 1, din cauza pandemiei de coronavirus, cursele din Australia, care era prima etapă, la 15 martie, Bahrain, Vietnam, China, Olanda, Spania, Azerbaidjan şi Canada, în timp ce Marele Premiu al Principatului Monaco şi cel al Franţei au fost anulate.

Prima etapă devine, în aceste condiţii, Marele Premiu al Austriei, din 5 iulie, pe circuitul de la Spielberg, deţinut de Red Bull.

Chase Carey, CEO Formula One Group, s-a arătat optimist cu privire la disputarea sezonului 2020 al F1, care ar urma să înceapă în Austria, la 5 iulie, şi să fie format dintr-un număr de curse cuprins între 15 şi 18.

Dacă se va păstra ordinea din calendarul iniţial, MP al Ungariei va fi a treia etapă, după Austria şi Marea Britanie (19 iulie). Şi la Spielberg şi Silverstone se va concura fără spectatori.

Sursa : news.ro

Mărăcineanu: Turul Franţei şi turneul de la Roland Garros, cu spectatori sau deloc... Anderlecht Bruxelles pune în vânzare măşti de protecţie în culorile clubului. O parte din încasări merg la un spital loc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x