Antena Căutare

Maria Șarapova a dezvălui cum a început să joace tenis și ce planuri are de viitor: „Mi-am dat seama că tenisul nu va dura la nesfârșit...”

Maria Sharapova a vorbit într-un interviu în Rusia despre cum și-a descoperit talentul, cum a începu să joace tenis și ce planuri are după ce se retrage din lumea sportului.

Maria Șarapova nu a dus o viață deloc ușoară la începuturile sale în tenis. Aceasta a ajuns în America alături de familie fără să cunoască limbă și cu doar 700 de dolari.

Pentru Șarapova visul americam a arătat cam așa: „Am ajuns în America cu doar 700 de dolari şi, în timp ce tatăl meu încerca să facă bani, eu eram la o academie de tenis, în Florida, încercând să devin din ce în ce mai bună. Nu cunoşteam limba engleză, dar am învăţat-o rapid, fiind înconjurată de mulţi copii. Aveam o îndemânare incredibilă în a lovi mingi galbene şi pufoase şi ce s-a evidenţiat a fost faptul că puteam să fac asta în mod repetat”.

Aceasta a mai povestit și că și-a deschis o afacere cu bomboane după ce s-a accidentat grav. Sarapova: „Mi-am dat seama că tenisul nu va dura la nesfârşit. Nu ştiam dacă voi reveni din accidentarea la umăr. Am luat toată experienţa pe care o aveam în afaceri şi am aplicat-o în Sugarpova”.

Citește și:

JO: Manifestul lui Pierre de Coubertin, scos la licitaţie la New York... Depay a înscris al 5000-lea gol din istoria clubului Olympique Lyon...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x