Antena Căutare

Marian Iancu renunta la Timisoara: "Din vara nu mai bag bani la Poli"

Marian Iancu a anuntat ca renunta sa mai finanteze Poli Timisoara, suparat ca autoritatile locale nu il sprijina, asa cum se intampla in alte orase din Provincie, precum Cluj sau Ploiesti.

"Sunt frustrat cand vad pe ce stadioane se joaca in Bucuresti, Cluj sau Ploiesti. Timisoara isi bate joc de mine, investitorul care i-a scos in prim-planul fotbalului european. M-am saturat de minciunile si de pacalelile autoritatilor locale. Am investit peste doua milioane de euro in stadion cand am venit la Poli.

Nu mai bag bani la Timisoara! Le-am spus suporterilor ca din vara voi renunta si nu voi mai investi la Poli. Din momentul acesta BkP nu mai este la Timisoara, iar eu nu mai sunt persoana publica", a spus Marian Iancu la o televiziune centrala.

"Tinand cont de arbitrajele din sezonul precedent, continuand cu ceea ce s-a intamplat in aceasta vara, cand nu am primit licenta, si plusand cu declaratia lui Vasile Avram conform careia se consulta cu Mircea Sandu la delegari, BkP a luat decizia sa nu mai investeasca la Poli Timisoara.

Va dati seama cate puncte s-au adunat in dreptul Otelului dupa ce delegarile au fost facute in acest fel! Am vrut sa ma retrag anul trecut, a trecut un an si jumatate de cand noi avem doar promisiuni neonorate si am iesit totusi vicecampioni", a spus Marian Iancu la GSP TV.

sursa: gsp

foto: Hepta

Meciul de tineret dintre Romania si Franta amana partida FC Bihor - Muresul Deva... Victor Piturca ameninta: "Marica si Nicolita nu vor mai fi convocati daca nu joaca la echipele de club"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x