Antena Căutare

Marica e apt de joc pentru meciul cu Franta

Anuntul a fost facut de Victor Piturca in conferinta de presa sustinuta luni, la sediul FRF

Desi se vorbea ca Marica va fi indisponibil pentru partida decisiva de pe 6 septembrie impotriva Frantei, selectionerul roman a infirmat astazi acest zvon si a declarat ca accidentati sunt doar Ovidiu Petre si Galamaz, atacantul celor de la Shalke 04 putand evolua in meciul cu elevii lui Blanc.

De asemenea, el a declarat ca i-a pregatit anumite surprize fostului antrenor bordelez acestea numindu-se: Nicolita, Sapunaru si Bourceanu.

Victor Piturca e constient ca, de la mijloc in sus, Franta are fotbalisti care pot face diferenta, dar nu se teme de valoarea individuala a adversarilor si are incredere in jucatorii sai, chiar si in cei mai neexperimentati: „Maine poate o sa joc titular cu Chiriches. Ce daca e Benzema in fata? Are 4 picioare? Am jucat in 2008 impotriva lui si nici n-a atins-o. Si daca pierdem ce se poate intampla? E vreo tragedie? Asa am facut la Constanta la partida cu Cehia, am introdus 5 jucatori noi si am batut, iar la urmatoarele preliminarii ne-am calificat pe primul loc".

Desi nu l-a studiat pe Blanc, Piti e la curent cu modificarile ce vor avea loc in primul 11 al francezilor: „Am inteles ca Reveillere va fi inlocuit de Sagna, Rami va fi titular in centru, iar Remy va juca in locul lui Malouda".

Capitanul Razvan Rat, si-a completat antrenorul si a sustinut ca Romania nu se va apara si va incerca sa joace de la egal la egal cu Franta. Fotbalistul lui Sahtior a sustinut ca Romania poate specula problemele pe care le au albastrii pe axul central al apararii: „Cred ca cei doi fundasi centrali care vor juca maine nu sunt cei mai buni care s-ar fi putut gasi".

Totusi, Rami (cel care va juca maine alaturi de Abidal) a demonstrat in sezonul trecut o forma de zile mari. Interventiile lui (alaturi de fazele lui Hazard, constanta lui Gervinho si golurile lui Sow) i-au asigurat lui Lille primul titlu de campioana din Hexagon, desi fundasul era acontat de Valencia inca din 2010.

foto: gsp.ro

Abidal la PSG?... Perechea Tecau si Lindstedt s-a calificat in "sferturile" turneului de la US Open...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x