Antena Căutare

Marica la Steaua? Vezi cum s-a dat de gol atacantul

Nu este o noutate faptul că Gigi Becali şi-l doreşte mult la echipă, ba chiar i-a şi făcut o ofertă înainte ca atacantul să semneze cu Getafe, dar acum mutarea are şanse de reuşită. Mai ales că Marica vorbeşte foarte frumos despre jucătorii lui Reghecampf

Nu este o noutate faptul că Gigi Becali şi-l doreşte mult la echipă, ba chiar i-a şi făcut o ofertă înainte ca atacantul să semneze cu Getafe, dar acum mutarea are şanse de reuşită. Mai ales că Marica vorbeşte foarte frumos despre jucătorii lui Reghecampf.

"Felicitări și colegilor mei de la Steaua pentru câștigarea titlului 25, pentru modul în care au dominat competiția", este o parte a mesajului postat de atacantul român pe pagina sa de Facebook, acolo unde îşi arată bucuria şi pentru calificarea Simonei Halep în semifinalele turneului de la Madrid.

Imediat, fanii roş-albaştrilor s-au gândit la o posibilă mutare-bombă şi l-au anunţat pe acesta că-l vor primi cu braţele deschise, semn că trecutul dinamovist n-ar fi o problemă.

Ce mai contează că, până la urmă, atunci când a folosit termenul de "colegi", Marica s-a referit, cel mai probabil, la prietenii de la echipa naţională!

S-au pus în vînzare biletele pentru finala Cupei României! Cât costă şi de unde le poţi cumpăra... DRAMĂ în Giuleştii! Rapidiştii nu au primit licenţa şi nu vor putea evolua în Liga I...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x