Antena Căutare

Mario Balotelli, la striptease inainte de meci

Italianul a fost amendat cu 250 000 de euro de catre Roberto Mancini, fiind surprins intr-un club de noapte inaintea meciului cu Bolton Wanderers.

Desi a castigat cu 2-0 in ultima etapa si a ramas pe primul loc in Anglia, Roberto Mancini a avut motive de suparare dupa meci. Motivul? Viata extrasportiva a lui Mario Balotelli. Atacantul italian a fost surprins intr-un club de noapte in seara de dinaintea partidei, iar gurile rele sustin ca ar fi platit 300 000 de euro unei stripteuze.

Culmea e ca suma cu care clubul l-a amendat e de 250 000 de euro, nici macar cat cea cheltuita de SuperMario in seara cu pricina. Mancini i-a sugerat favoritului sau sa se insoare.

„Casatoria l-ar putea ajuta. Nu putem face nimic daca el nu va realiza ca nu poate continua astfel. E propriul sau dusman, nu e posibil sa stea in oras mai mult de ora 2 noaptea, cu atat mai mult inainte de meci. La 25, 26 de ani daca nu are o viata privata buna nu vei putea juca la cel mai inalt nivel" a spus tehnicianul de pe Etihad Stadium.

Foto: Hepta

Jose Mourinho il lauda pe Higuain... Mircea Lucescu a gasit vinovatul pentru accidentul in care a fost implicat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x